Oudervereniging

De leidingsploeg van Scouts Kievit staat er niet alleen voor. De leiding wordt gesteund door een geweldige groep geëngageerde ouders.

De ouderverenigin staat in voor de organisatie van verschillende activieiten in de loop van het scoutsjaar. Zo organiseren ze op regelmatige basis een oudercafé, dit gaat meestal door na een activiteit en geeft de ouders de kans om nog eventjes te blijven hangen en elkaar beter te leren kennen. Ook organiseert de ouderraad jaarlijks een 'Vijgen na Pasen wandeling en brunch'. Bij deze activiteit kunnen ouders samen met hun kinderen genieten van een interactieve wandeling en er wordt ook een ruime brunch geserveerd.

Heb je zin om je bij dit plezant clubje aan te sluiten? Mail dan naar scoutskievit@gmail.com en wij brengen je in contact met de ouderraad.